MS SQL

Rigtig mange virksomheder kører med usupporterede versioner af SQL. Det skaber en alvorlig sikkerhedsrisiko.


Microsoft SQL 2008 blev den 9. juli føjet til listen af SQL-versioner, der ikke længere automatisk supporteres fra Microsoft med nye sikkerhedsopdateringer.


Det betyder, at der skal indkøbes den voldsomt dyre Extended Support fra Microsoft, hvis du fortsat ønsker de vigtige opdateringer til on-premise SQL.


MEN, der er heldigvis et langt bedre og billigere alternativ til Extended Support - og det er her, dette tilbud kommer ind i billedet.

 

Vi gennemgår dit SQL-miljø og fortæller dig hvilke SQL’s du kan flytte i cloud (IaaS/PaaS) og oven i handlen får du 2,5 år mere med gratis sikkerhedsopdateringer fra Microsoft til dine nye cloud-SQL-instanser.


Udfyld formen og send den til os inden 31/1-2020. Så kontakter vi dig for aftale af videre forløb.

Ja tak!
Cloudeon_Migration_thumbnail

CLOUD ØKONOMI

Vi ser det alt for ofte på vores vej rundt hos Danske virksomheder: Man er gået i cloud, men har ikke lavet en korrekt model for styring af omkostningerne og har derfor tabt det forkromede økonomiske overblik.


Hvem bruger egentlig hvad? Hvor mange services kører produktion? Og hvad bruger vi til test? Har vi flere subscriptions? Hvad bruger mine forskellige afdelinger egentlig?


Lad os give dig et helikopter-view over din cloud økonomi, samt anbefalinger til kost- og serviceoptimering.


Udfyld formen og send den til os inden 31/1-2020. Så kontakter vi dig for aftale af videre forløb.

Ja tak!
Cloudoen_scalability_thumb_1920x1080_NY

CLOUD SUPPORT

Når noget brænder på i IT, er det rart at have en ekstra IT-afdeling man kan ringe til. CLOUDEONs cloud-eksperter sidder klar til at hjælpe 24/7! Få første måned gratis!


CLOUDEONs supportafdeling arbejder tæt sammen med vores døgnbemandede Security Operations Center. Her holder CLOUDEON et vågent øje med såvel små som nationalkritiske workloads, der kører i cloud.


Med treholdsskift og dygtige specialister på arbejde døgnet rundt, er din hjælp aldrig længere væk end et telefonopkald.
CLOUDEONs supportafdeling er desuden i direkte kontakt med cloud-udbydernes egen partnersupport, så vi kan involvere dem i kritiske situationer.


En supportaftale med CLOUDEON er første skridt i retning af en proaktiv aftale om drift af jeres cloud-tjenester, hvor vi kan tage hele ansvaret.


Udfyld formen og send den til os inden 31/1-2020, så får du første måneds 24/7 support til en værdi af kr. 29.990,- gratis!*


- og vi kontakter dig for gennemgang af aftalen.

 

*Forudsætter, at der indgås en 12-mdrs aftale omkring support til en pris fra kr. 9.990,- pr måned. I alt leveres 13 mdrs support for 12 mdrs pris.

 

Ja tak!
Backgrounds_support-operations-1920x1080

Luk året med en god handel

Udfyld formularen så kontakter vi dig ang. de valgte produkter.