Sikkerhedsrisiko med SQL – er du berørt?

Den 9. juli 2019 udløber Microsofts support på SQL 2008 og SQL 2008 R2! Det betyder, at virksomheder med disse versioner skal gøre noget nu, for at undgå sikkerhedshuller. 

"End of Support" i denne sammenhæng betyder at alle virksomheder med disse SQL-versioner ikke længere vil være beskyttet af Microsofts normale sikkerhedsopdateringer. 
Da sikkerheden er altafgørende for virksomheder, når det kommer til teknologiske platforme, kan konsekvenserne af de manglende sikkerhedsopdateringer være katastrofale.

Derfor skal virksomhederne tage udløbet af supporten fra Microsoft alvorligt.

Som virksomhed har man reelt tre muligheder:

  1. Opgradér on-premise fra SQL 2008 til 2017
  2. Køb op til tre års ekstra Extended Security Updates til SQL 2008 (ekstremt dyrt)
  3. Migrér on-premise SQL 2008 til Azure og opnå samtidig mærkbare fordele som bl.a.:
  • Tre års gratis Extended Security Updates, så I kan opgradere til nyere version, når I er klar.
  • Besparelse på op til 55% med Azure Hybrid Benefit
  • Bestem selv, om der skal migreres til Azure Public Cloud eller Azure leveret on-premise (Azure stack)

Der er en rigtig god business case i at vælge løsning 3 og få de tre års Extended Security Updates med fra Microsoft, uden beregning. 

En migrering til Microsoft Azure er samtidig en oplagt mulighed til at få taget hul på de mange ekstra fordele, som ligger i Cloud: Værktøjer, der kan booste jeres digitale innovation med ‘fully managed services’, øget agilitet, ingen teknisk gæld samt et ekstremt højt niveau af sikkerhed og compliance, der er dokumenteret med internationalt anderkendte certificeringer. På infrastruktursiden betyder det bl.a. ISO 27001, HIPAA, SOC 1 og SOC 2.

CLOUDEON kan hjælpe dig med at få dine SQL-systemer bragt i sikkerhed i Azure – enten i Public Cloud eller på en on-premise version af Azure (Azure Stack).

Udfyld formen, så sender vi dig et eksempel på en business case samt en nærmere beskrivelse af mulighederne for SQL 2008 og 2008 R2.

Udfyld formen herunder - så får du en mail med en business case samt en nærmere beskrivelse af mulighederne for SQL 2008 og 2008 R2. 

Technology Changes Business

At Cloudeon we believe cloud computing is a fundamental requirement for delivering innovative digital services, and that cloud computing will eradicate what is known as "Enterprise IT" within the next 5 years.