Første skridt

Vores OpsAI platform er udviklet til at hjælpe med at skabe overblikket. OpsAI scanner jeres aktuelle system, forstår opbygningen, kortlægger alle applikationer og deres indbyrdes afhængigheder. 


Med denne viden, kan I gå til enablement-fasen, hvor specifikationerne præciseres og vi kan skabe en optimal cloud-baseret udvikling af jeres nuværende IT-system. 

Book rådgivning nu
Vs.

Betal for det I bruger

I et on-premise-system er I begrænset af fysisk udstyr, vedligehold af hardware og dataplads. Det betyder, at I muligvis betaler for mere end I bruger, og I på sigt kan vokse ud af jeres on-premise-system. 


En cloud-løsning er 100% skalerbar. Den kan til hver en tid op- eller nedjusteres - alt efter virksomhedens behov.

Book rådgivning nu
Vs.

Få kontrol og høj sikkerhed

Sikkerheden i jeres on-premise-system afhænger af de ressourcer, I dedikerer til det. Men ca. 30% af alle on-premise-systemer er ikke tilstrækkeligt opdateret, og det kan have alvorlige sikkerhedmæssige konsekvenser. 


Modsat har Cloud-udbyderen et dedikeret team af sikkerhedseksperter, der udelukkende arbejder på at sikre tjenesten. De bruger avancerede procedurer og overholder altid alle internationale sikkerhedsstandarder. 

Book rådgivning nu
Vs.

Agil og skalérbar fremtidssikring

Med et on-premise-system er integration af nye funktioner en lang og teknisk proces, der kan variere fra vanskeligt til umuligt. 


Med en Cloud-løsning får I enkel og direkte adgang til nye teknologier og tjenester som IoT og Machine Learning. 

Book rådgivning nu

Er en cloud-løsning det rigtige for jeres virksomhed? Måske. Måske ikke. Måske giver det kun mening at flytte dele af jeres IT-infrastruktur til cloud...

For de fleste virksomheder vil der være mange fordele at hente, da cloud som regel kan gøre alt det I kan nu, bare hurtigere, billigere, mere sikkert og fremtidssikret. 

Er du i tvivl om fordelene ved cloud og forskellen på on-premise vs. cloud, så kan du se filmen her i hele den fulde længde- det tager kun 3 min. 

Vores rådgivere kan hjælpe jer med at afklare jeres spørgsmål -book et uforpligtende møde og bliv klogere på lige præcis jeres unikke IT-setup - du skal blot udfylde formularen nedenfor.

Se endnu mere om cloud her

Kontakt Susanne for at høre mere om hvad vi kan gøre for jer

Udfyld formularen herunder, så vil Susanne sørge for at du bliver sat i forbindelse med en af vores rådgivere.